ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

دیپلمات آمریکایی: واشنگتن و پکن در محدوده خطر هستند

عضو ارشد دانشکده جنگ نیروی دریایی آمریکا ضمن اذعان به ضعیف‌شدن توانایی ارتش این کشور برای انجام مأموریت در اقیانوس آرام، گفت این در حالی است که واشنگتن و پکن در محدوده خطر هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جیمز هولمز» سفیر سابق آمریکا در لتونی و رئیس کنونی بخش استراتژی دریانوردی در دانشکده جنگ نیروی دریایی آمریکا تحلیل کرد واشنگتن وارد محدوده خطر با پکن شده است.

هولمز طی یادداشتی در وبگاه «۱۹فورتی‌فایو» نوشت که ارتش آمریکا برای انجام ماموریت‌های رزمی در غرب اقیانوس آرام ضعیف‌تر از حد لازم است و این منطقه به دلایلی برای این کشور خطرناک‌تر شده است.

وی در واکنش به اظهارات اخیر «مایک گالاگر» نماینده کنگره آمریکا درباره شاخص سالانه قدرت نظامی، توضیح داد: «نماینده کنگره زمان را عامل کلیدی خواند. رقابت با پکن، واشنگتن را وارد منطقه خطر کرده است، دوره‌ای که یک رقیب فرصتی را برای حل هر مشکلی به نفع خود با زور می‌بیند».

این دیپلمات آمریکایی با بیان اینکه لازم است واشنگتن یا اکنون اقدام کند یا دیگر فرصتی نخواهد داشت، رقابت کنونی بین آمریکا و چین را با رقابت بین انگلیس و آلمان در بیش از یک قرن پیش مقایسه کرد.

هولمز در این‌باره نوشت: «پس از آن [رقابت] انگلیس در منطقه خطرناکی قرار داشت. ناوگان آلمانی در حال تقویت بود و انگلیسی‌ها می‌توانستند برای جلوگیری از تقویت آن و ایجاد تهدیدی برای خود، یک حمله پیشگیرانه انجام دهند».

وی ادامه داد: «اکنون وضعیت مشابه است، اما هنوز یک تفاوت وجود دارد؛ [آمریکا] قدرت دریایی قدیمی خود را در موقعیت آسیب پذیرتری در مقابل نیروی جدیدی [چین] قرار داده است که می‌تواند از زور استفاده کند».

عضو ارشد دانشکده جنگ نیروی دریایی آمریکا با بیان اینکه این کشور اکنون ۲۹۲ کشتی جنگی دارد که به زودی تعداد آنها به ۲۸۰ فروند کاهش می‌یابد، افزود: «وضعیت فعلی خطرناک است زیرا چین ممکن است تلاش کند تا مشکل تایوان را ظرف پنج سال آینده حل کند».

پیش از این نیز «مایک پنس» معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا، پکن را بزرگترین تهدید برای امنیت واشنگتن معرفی کرده و گفته بود ارتش کشورش باید برای رقابت شدیدتر قدرت با حزب کمونیست چین آماده شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار